fbpx

+385 (1) 3464 024

ElektroMedia

Tvrtka je u privatom vlasništvu, glavna djelatnost tvrtke je uvoz i distribucija (maloprodaja i veleprodaja) sofisticirane elektroničke auto opreme za povećanje sigurnosti u prometu i udobnosti za automobile svih vrsta. Između ostalog, najveći smo distributer parkirnih kamera, parking senzora, auto alarma, kao i prateće automobilske opreme u Hrvatskoj i partner Navlinkz Njemačka i Total Security Systems Group Slovačka, europskih giganta automobilske proizvodne i razvojne industrije.
Centralno skladište smješteno je u Svetoj Nedelji, gdje servisiramo i instaliramo svoje proizvode, a između ostalog nudimo zanimljiva i kreativna rješenja prema željama naših klijenata. S obzirom na kvalitetno, brzo i tehnički pametno osoblje i zavidnu bazu podataka koju smo izgradili tijekom dugog (i prije osnivanja tvrtke) prisutnosti u automobilskoj industriji i razvoju opreme, u mogućnosti smo pružiti najbolje ideje i odgovore na potrebe kupaca i uvijek podignite vozilo na višu razinu.
U Republici Hrvatskoj ElektroMedia se potvrdila kao tvrtka koja nudi visoko kvalitetne i pouzdane uređaje, a posebno je poznata po najboljoj ponudi parkirnih senzora, najsuvremenijih parking kamera s prikazom na zaslonu automobila i pokretnim linijama za lakše parkiranje, hi-tech video integracije, najnovijih auto alarma s pregršt opcija za imobilizaciju i nadzor, daljinsko paljenje vozila, multimedija i navigacija, vrhunska autoakustika, LED i Xenon osvjetljenje, bluetooth handsfree uređaji, svjetlosna signalizacija, sve do GPS praćenja koji osvaja tržište pružajući sigurnost i detaljno praćenje vozila kroz tehnološki vrhunski nadzor u paketima prilagođenim načinu, vrsti i veličini flote ...
Tržišni uspjeh ElektroMedie potvrđen je ulaskom na mnogobrojne prodajne top liste poznatih hrvatskih distributera auto opreme, kao i respektabilnom referentnom listom kupaca među kojima su Mercedes, Audi, BMW, Citroen, Peugeot, Opel, VW , Toyota, Hyundai i druge u Hrvatskoj renomirane auto tvrtke.
Proizvodnja i kontrola kvalitete opreme temelji se na priznatim metodologijama razvoja elektronike, koristeći suvremene alate, dok plasman proizvoda obavlja marketing odjel, primjenjujući najnovija znanja iz područja marketinga i internet prodaje.
ElektroMedia svoj uspjeh ostvaruje zahvaljujući talentiranim ljudima od kojih su sastavljeni njegovi timovi kao i na profesionalnoj organizaciji temeljnoj na procesima okrenutim prema interesima korisnika.
Unutarnja organizacija ElektroMedie je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika, posao je interesantan i izazovan zbog rada sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u razvoju, marketingu i managementu. Timski rad, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Misija

Nuditi kvalitetnu opremu za zadovoljnog kupca, uživati u poslu kojim se bavimo i biti ponosni na svoj rad.

Vrijednosti i načela

Od svog osnutka, tvrtka vjeruje u vrijednosti i načela za koja držimo da su temelji našeg dosadašnjeg i budućeg uspjeha:

  • Poslovati na najvišim etičkim načelima. Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao jer držimo da je život prekratak za kajanja.

  • Odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.

  • Zapošljavati najbolje ljude i odnositi se prema njima najbolje.

  • Isporučivati kvalitetne proizvode i najvišu moguću razinu podrške našim korisnicima.

Korisnici

Naši proizvodi namjenjeni su pojedinačnim korisnicima, javnim ustanovama, malim poduzećima, velikim tvrtkama, organizacijama i državnim ustanovama.

Naše proizvode koriste tisuće korisnika, najviše vozača i drugih stručnjaka u segmentu auto opreme koji svoje brojne potrebe rješavaju našim proizvodima.

Kako vam možemo pomoći?

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali kvalitetu ponuđenih proizvoda i usluga. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.

Pored standardnih puteva komuniciranja s našim prodajnim i tehničkim osobljem, ako smatrate potrebnim, omogućujemo Vam direktni kontakt s našim djelatnicima, koji vam stoje na raspolaganju putem e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.