+385 (1) 3464 024

Košarica Moja košarica

EU projekti

Bespovratna sredstava se financiraju iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.–2020.

Projekt sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz OP Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. u sklopu natječaja E Impuls, referentna oznaka Poziva KK.03.2.1.06

Referentna oznaka: KK.03.2.1.06. 0410
Naziv projekta: Jačanje konkurentnosti obrta Elektromedia ulaganjem u proširenje kapaciteta postojeće poslovne jedinice

ELEKTROMEDIA trgovački i uslužni obrt, Vl. Igor Gajski
Ive Tijardovića 2
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 56685166913

Razdoblje provedbe Projekta je od 01. listopada 2017. do 01. lipnja 2018.
Ukupna vrijednost Projekta: 364.680,93 kuna
Bespovratna sredstva dodjeljena u iznosu od 300.000,00 kuna

Opis projekta:

Cilj projekta je potaknuti jačanje konkurentnosti tvrtke ulaganjem u proširenje kapaciteta poslovne jedinice. Projektom će se pridonijeti rješavanju problema neadekvatnog poslovnog prostora s obzirom na djelatnost i korisnike kojima pružamo usluge; nedovoljno ulaganje u marketinške aktivnosti, nedostatak odgovorajućih računalnih programa koji operativno prate poslovanje, te potreba za stručnim usavršavanjem postojećih i novozaposlenih djelatnika, čime ćemo podići kvalitetu radnih uvjeta za djelatnike, povećati prihode od prodaje i privatna ulaganja, te kvalitetu usluge za klijente.

Ciljana skupina projekta na prvom su mjestu naši zaposlenici (postojeći i oni zaposleni projektom). Projektna ulaganja su osmišljena s ciljem da omoguće kvalitetne radne uvjete i razvoj znanja i vještina te na taj način osiguraju realizaciju njihovih potencijala što direktno doprinosi i uspjehu samog poduzeća. Naša ciljana skupina su svakako i naši klijenti koji će zahvaljujući planiranim poboljšanjima dobiti kvalitetnu uslugu i bržu isporuku iste.

Osoba za komunikaciju s ponuditeljima: Igor Gajski 091 785 5944

Kontakt adresa elektroničke pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Dodatne informacije o ovim programima sufinanciranja možete pronaći na www.strukturnifondovi.hr i http://ec.europa.eu/regional_policy/index.cfm/hr/funding/erdf/

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.