fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
powercontrol-x-2018-tga-01

PowerControlX

Kat.broj: PowerControlX
Više performanse i kontrola putem aplikacije
Prodajna cijena 5.600,00 HRK
on-order.png
powercontrol-x-2018-02
powercontrol-x-2018-03
powercontrol-x-2018-04
powercontrol-x-2018-05
powercontrol-x-2018-06
Opis

PowerControl X

Modul koji u nekoliko jednostavnih koraka instalacije, na posve siguran način, omogućava bolje performanse vozila. Kontrola putem aplikacije.

 

Ogledni primjer:

AUDI A4 (8W2, 8WC, B9) 2.0 TDI 150 HP

od 05/2015 do 11/2019


karakteristike

 

 

Više performansi za vaš automobil. Siguran i inteligentan.

Multi-Map tehnologija:
Tuning (ugađanje) za svaki senzor
U DTE SYSTEMS-u su razvili tehnologiju podešavanja više mapa koja može optimizirati do devet različitih kanala, a sve u stvarnom vremenu. DTE-ov PowerControlX može ih kontrolirati sve, bez obzira radi li se o Common rail uobičajenom tlaku, tlaku pojačanja, turbo tlaku, tlaku u usisnom razvodniku ili volumenu zračne mase. Čak su i najnovija generacija i tehnički najzahtjevniji motori bez napora optimizirani, a sve u višedimenzionalnom okruženju s više mapa. Vozač može birati između 3 različita programa: Sport, Dynamic i Efficiency sa 7 razina snage.

Aplikacija koja upravlja s timerom za predzagrijavanje

Sljedeća generacija smart tuninga (pametnog ugađanja)

Pored tipkovnice PowerControl, koju je DTE predstavio 2014. godine,  PowerControl X performansama se može upravljati i iz vozačke kabine.

Dodatna snaga čip tuninga može se lako uključiti ili isključiti putem pametnog telefona

Vozači mogu mijenjati između različitih programa vožnje: Sport, Dynamic i Efficiency

Aplikacija uključuje prilagodljiv tajmer zagrijavanja vozila: vozači mogu odlučiti koliko dugo treba raditi prije korištenja tuninga (ugađanja) motora

Sportski prikaz svih mjernih instrumenata

Kompletna izvedba na jednom mjestu

PowerControlX aplikacija omogućuje prikaz sportske instrumentne ploče koja prikazuje relevantne podatke o performansama motora u stvarnom vremenu.

slika aplikacije

DTE-ova sportska instrumentna ploča:

Prikazivanje turbo tlaka, common rail tlaka i okretaja u stvarnom vremenu. Inovativni akcelerometar prikazuje G-sile koje se primjenjuju na vozilo. Jednostavno mijenjanje tuning programa vozača

3 programa rada (načiina vožnje) s čak 7 razina snage:
Pomoću DTE-ovog PowerControl modula, vozači imaju mogućnost izbora vlastitog i potpuno prilagodljivog programa vožnje: Sport, Dynamic ili Efficiency.
Sport

U Sportskom modu (načinu rada) parametri motora izmijenjeni su za maksimalne performanse. Vozilo reagira izravnije i osjetno responzivnije za bolji doživljaj vožnje.

Dynamic

Dinamični način rada odličan je all-round i vrlo dobro uravnotežen za velike udaljenosti. Vozilo dinamičnije reagira za bolju okretnost u čitavom rasponu okretaja.

Efficiency

Način rada usmjeren je na poboljšanje potrošnje goriva u motoru. Mogućnost uštede može iznositi i do 15% !
Uz optimizirani okretni moment, dodatna snaga već je dostupna pri malim brojevima okretaja. Tako da možete prije mijenjati brzine i voziti duže u nižim stupnjevima prijenosa kako biste uštedjeli gorivo.

Mogućnost reprogramiranja kod promjene vozila

Ažurirajte vaš modul

PowerControlX možete ponovno primijeniti za ugađanje sljedećeg vozila uz reprogramiranje koje se NE NAPLAĆUJE. Reprogramiranje vašeg rabljenog modula se može izvršiti besplatno (2x dva puta) i odnosi se isključivo na proizvod kupljen u našoj trgovini.

Odobreni i certificirani dijelovi za dokazanu dodatnu snagu

Profesionalne performanse i sigurno podešavanje

Za više od 3.600 modela i tipova vozila, u paket PowerControl uključeno je i TÜV odobrenje modula. Uz odobrenje dijelova, postupak provjere proizvoda kao i samog odobrenja može se obaviti u bilo kojem ispitnom centru kao što je TÜV, DEKRA ili KÜS od strane stručnjaka.

2 godine jamstva na proizvod

Sveobuhvatna zaštita za vaše vozilo
U razvoju i proizvodnji DTE SYSTEMS-a glavni fokus je na dugovječnosti i trajnosti proizvoda za (tuing) ugađanje. Stoga svaki proizvod ima dvogodišnju garanciju proizvođača (nakon registracije) na PowerControl tuning proizvode od datuma kupnje.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.