fbpx

+385 (1) 3464 024

E-mail
powercontrol-2018-tga-01

PowerControl

Kat.broj: PowerControl
Više performansi za vaš automobil.
Prodajna cijena 4.800,00 HRK
on-order.png
powercontrol-2018-06
powercontrol-2018-02
powercontrol-2018-03
powercontrol-2018-04
powercontrol-2018-05
Opis

PowerControl

Modul koji u nekoliko jednostavnih koraka instalacije, na posve siguran način, omogućava bolje performanse vozila. Siguran i inteligentan.

 

 

Ogledni primjer:

AUDI A4 (8W2, 8WC, B9) 2.0 TDI 150 HP

od 05/2015 do 11/2019


Karakteristikejpg

 

 

Multi-Map tehnologija:
Tuning (ugađanje) za svaki senzor
U DTE SYSTEMS-u su razvili tehnologiju podešavanja više mapa koja može optimizirati do devet različitih kanala, a sve u stvarnom vremenu. DTE-ov PowerControl može ih kontrolirati sve, bez obzira radi li se o Common rail uobičajenom tlaku, tlaku pojačanja, turbo tlaku, tlaku u usisnom razvodniku ili volumenu zračne mase. Čak su i najnovija generacija i tehnički najzahtjevniji motori bez napora optimizirani, a sve u višedimenzionalnom okruženju s više mapa. Vozač može birati između 2 različita programa: Sport i Dynamic sa 7 razina snage.

 

2 programa rada (načiina vožnje) s čak 7 razina snage:
Pomoću DTE-ovog PowerControl modula, vozači imaju mogućnost izbora vlastitog i potpuno prilagodljivog programa vožnje: Sport ili Dynamic
Sport

  • U Sportskom modu (načinu rada) parametri motora izmijenjeni su za maksimalne performanse. Vozilo reagira izravnije i osjetno responzivnije za bolji doživljaj vožnje.

Dynamic

  • Dinamični način rada odličan je all-round i vrlo dobro uravnotežen za velike udaljenosti. Vozilo dinamičnije reagira za bolju okretnost u čitavom rasponu okretaja.

 

Odobreni i certificirani dijelovi za dokazanu dodatnu snagu

Profesionalne performanse i sigurno podešavanje

Za više od 3.600 modela i tipova vozila, u paket PowerControl uključeno je i TÜV odobrenje modula. Uz odobrenje dijelova, postupak provjere proizvoda kao i samog odobrenja može se obaviti u bilo kojem ispitnom centru kao što je TÜV, DEKRA ili KÜS od strane stručnjaka.

 

Mogućnost reprogramiranja kod promjene vozila

Ažurirajte vaš modul

PowerControl možete ponovno primijeniti za ugađanje sljedećeg vozila uz reprogramiranje koje se NE NAPLAĆUJE. Reprogramiranje vašeg rabljenog modula se može izvršiti besplatno (1x samo jedanput) i odnosi se isključivo na proizvod kupljen u našoj trgovini.

 

2 godine jamstva na proizvod

Sveobuhvatna zaštita za vaše vozilo
U razvoju i proizvodnji DTE SYSTEMS-a glavni fokus je na dugovječnosti i trajnosti proizvoda za (tuing) ugađanje. Stoga svaki proizvod ima dvogodišnju garanciju proizvođača (nakon registracije) na PowerControl tuning proizvode od datuma kupnje.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ban newsletter

Dostava

Podrška

Društvene mreže

Dodatne usluge

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.