Parking kamera BC UNI-WIDE

Kod: BC UNI-WIDE

Univerzalna minijaturna parkirna kamera s kutom gledanja od 190°, za vanjsku ugradnju IP69K, rezolucije 800TVL, koristi se kao kamera za stražnji pogled u prostoru iznad registarske tablice, kao bočna kamera na retrovizoru, ili kao prednja u rešetki prednje maske/odbojnika, izdržljivo aluminijsko tijelo, s mogućnošću uključivanja/isključivanja smjernica i promjene orijentacije slike lijevo/desno.

112,81 

Dostupno

Opis

BC UNI-WIDE

Univerzalna minijaturna parkirna kamera s kutom gledanja od 190°, za vanjsku ugradnju IP69K, rezolucije 800TVL, koristi se kao kamera za stražnji pogled u prostoru iznad registarske tablice, kao bočna kamera na retrovizor, ili kao prednja u rešetki prednje maske/odbojnika, izdržljivo aluminijsko tijelo, s mogućnošću uključivanja/isključivanja smjernica i promjene orijentacije slike lijevo/desno.

Sa stvarnim kutom gledanja od 190°, BC UNI-WIDE može pogledati i iza ugla. To ga čini idealnim rješenjem za vozila kao što su kombiji/motori ili kamioni. Ova kamera eliminira opasne situacije u gradskom prometu, neprocjenjiv je pomoćnik za praćenje parkiranja u poprečnom prometu. Ako je postavljena kao prednja, možete pratiti nadolazeći promet čak i prije nego što vidite nadolazeća vozila kroz bočni prozor. Uske ulice i guste zgrade više nisu horor, a i biciklisti će se osjećati sigurnije.

Tehnički parametri:

1/4″ HD CMOS senzor slabog osvjetljenja
kut skeniranja: 190°
rezolucija slike 800 TV linija
svjetlina F1.2
min osvjetljenja manje od 0,01Lux
efektivne točke 960×480
napajanje: 12V/24V
TV sustav: NTSC
Zaštita od vremenskih prilika: IP69K
dvostruko oklopljeno kabliranje
dužina 8m
završava CINCH konektorom
slim konektor 5mm
otvor za navoj 8mm
Radna temperatura -35 ℃ do 85 ℃
ECE R10

NAPOMENA: Kamera je namjenjena za spajanje na naknadno ugrađene multimedijalne radio uređaje sa RCA AV ulazom. Spajanje na tvorničku origninalnu multimediju zahtjeva dodatni kamera modul!  Kamera se može spojiti i na naknadno ugrađeni monitor.

Dodatne informacije

Proizvođač