GPS praćenje Powunity Trax

Kod: BT01UN05-0365-DE

Powunity Trax  je uređaj za jednostavno GPS praćenje kretanja i određivanje lokacije vozila, plovila i mopeda.

199,90 

Dostupno
100% original top kvalitete
Pouzdani uređaji

Opis

Powunity GPS Trax je univerzalni GPS tracker koji se zbog svojih malih dimenzija jednostavno i neprimjetno ugrađuje na automobil, ebike, motocikl, čamac ili neki drugi objekt sa stalnim napajanjem. Povezuje se putem besplatne aplikacije za mobilni telefon kako biste u svakom trenutku znali gdje se vozilo nalazi. Uređaj također posjeduje i senzor pokreta koji će vas nakon što aktivirate “lock” značajku na svako njegovo pomicanje obavjestiti putem alarma na vašem pametnom telefonu, a u slučaju krađe precizno GPS praćenje u stvarnom vremenu će pokazati putanju i trenutnu lokaciju vozila, a praćenje se neće prekinuti ni nakon uklanjanja trackera s napajanja jer je opremljen dodatnom baterijom koja će osigurati 15 sati aktivnog praćenja, odnosno do 3 tjedna u standby modu. 

 

  • GPS APLIKACIJA
    Praćenje u stvarnom vremenu putem aplikacije prikazuje gdje se vaše vozilo trenutno nalazi. Besplatna je i kompatibilna za iOS i Android sustave te se može preuzeti na Apple i Play Store-u. Moguće je u isto vrijeme pratiti više vozila, a dostupno je i praćenje putem stolnog računala.
  • GEO PRAĆENJE U REALNOM VREMENU!
    GPS odašiljač je ugrađen u mali uređaj i nevidljivo je montiran na objekt (e-bicikl, motor, čamac, i sl.) te je povezan s postojećim izvorom napajanja. Dostupno je i GPS logiranje te povijest kretanja koja su vidljiva u svakom trenutku.
  • PRVA GODINA BEZ SIM TROŠKA 
    Powunity BikeTrax GPS zaštita od krađe dolazi s ugrađenom SIM karticom i prvom godinom bez SIM troškova, kasnije 3,95€/mj. 

Uključeno u pakiranju:

  • Powunity GPS Trax s integriranom SIM karticom
  • Instalacijski kablovi za povezivanje 
  • Dodatna baterija kapaciteta 1.000 mAh
  • Obostrano ljepilo za sigurno pričvršćivanje GPS tragača
  • Kabelske vezice za učvršćivanje priključnog kabela
  • Besplatna aplikacija za pametni telefon

Dodatne informacije

Proizvođač

Marka vozila

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Radni napon

, ,